ABWC neemt afscheid van drie comitéleden

Tijdens de najaarsvergadering van het ABWC in Bussum is afscheid genomen van drie comitéleden.

Jan van Amerongen nam afscheid na 37 jaar actief binnen het ABWC te zijn geweest, waarvan de laatste 10 jaar de het voorzitterschap te hebben vervult. Jan heeft zich vooral ingezet om de verbinding met Brandweer Nederland en het IFV te verbeteren, maar vooral goed te onderhouden. Na een mooie terugblik op Jan zijn jaren bij het ABWC, kreeg Jan een mooi aandenken ondersteunt met een passende bosbloemen. Met veel waardering namen de aanwezigen afscheid van Jan.

Jos Delpeut is 24 jaar actief geweest. Als jurylid en een lange periode was Jos het boegbeeld van de duikwedstrijden en later als coördinator Oppervlakte Redding. Helaas moest vorig jaar het besluit genomen, doordat er steeds minder ploegen voor die klasse inschrijven, om te stoppen met de klasse Oppervlakte Redding. Ook voor Jos was er een passende toespraak met veel waardering voor zijn tomeloze inzet. Met een passend beeldje als blijk van waardering en een bos bloemen werd Jos bedankt voor zijn inzet.

Martin Verhoef de afgelopen jaren Jos ondersteunt bij het organiseren van de Oppervlakte Redding vaardigheidstoetsen. Door het stoppen van deze klasse, werd Martin bedankt voor zijn inzet bij deze klasse. De vele voorbereidingsuren en ondersteuning kenmerkt Martin zijn betrokkenheid. Voor Martin was er ook een beeldje en met een mooie bos bloemen werd hij bedankt voor zijn inzet

erd Jan bedankt van Jan zijn inzdraagde na 10 jaar voorziter het voorzitterschap heeft vervult en 37 jaar binnen het ABWC actief te zijn geweest.